Oavgjort för U21

HBK U21 träningsspelade på tisdagen mot Tvååkers IF. Matchen slutade oavgjort 2-2.
HBKs U21 mötte ett hårt arbetande div 1 lag som stressade med hög press. Rasmus Wiedesheim-Paul testar Tvååkers målvakt i 15:e minuten som gör en bra räddning. Tvååker får ett friläge 5 min senare men Tim Erlandsson räddar fint. Rasmus fortsätter med farligheter och tar sig in i straffområdet i den 25:e minuten och avslutar med ett skott i stolproten. Tvååker tar ledningen i minut 30 som stod sig i halvtid.

HBK startar upp andra halvlek i ett högre bolltempo och hittade dem raka bollarna genom deras försvar. I min 57 gör Rasmus Wiedesheim-Paul 1-1 med ett perfekt avslut efter en delikat djupledspass från Gisli Eyjolfsson. HBK fortsätter sätta press och i 65:e minuten slår Noel Wikström en fin långboll till Alex Hall som skjuter, målvakten räddar men Rasmus Wiedesheim-Paul rullar enkelt in 2-1 på returen. HBK har ytterligare mängder med vassa chanser utan att kunna sätta dit dem. Tvååker lyckades istället kvittera i slutet när matchen var på väg att rinna ut.

Vi gör en godkänd match mot en stark motståndare.

HBK U21 - Tvååkers IF 2-2 (0-1)

Startelva Tim Erlandsson, Tomas Boakye ( Filip Andersson,60),Bleon Kurtulus, Noel Wikström, Gustav Friberg- Pontus Carlsson, Gisli Eyjolfsson( Linus Abrahamsson, 69), Hugo Rödin( Måns Andersson,45), Villiam Dahlström (Viggo Rolfsson, 60), - Alex Hall, Rasmus Wiedesheim- Paul.