Förmåner


Som medlem i Halmstads Bollklubb har du följande medlemsförmåner: 

  • Tidningen Kvasten som sammanfattar årets aktiviteter. 
  • Tillträde till medlemspuben i samband med match (18+). 
  • Fri entré till 1 match 
  • Rösträtt på årsmötet. Nyhetsbrev via mail. 

Samtliga rabatter och erbjudanden gäller vid uppvisande av medlemskort.

Avgifter


HBK:s medlemsavgifter för 2020 är
 
Vuxen 400:-
Pensionär 200:-
Familj 800:-
Ungdom  (Född 2002 eller senare) 400:-

För att bli medlem i HBK kan du betala in medlemsavgiften till HBK:s bankgiro, 424-0149. Märk betalningen med namn, personnummer och adress.

HBK-Ringen

Bygg på ditt medlemskap i HBK - Bli medlem i HBK-Ringen! Vårt motto: Fotboll och umgänge i skön förening. 1969 bildades HBK Ringen som en stödförening till moderklubben. HBK-Ringen består av ca 450 hängivna HBK-supportrar som är beredda att ge det där lilla extra. Det finns plats för dig också!

Som medlem i HBK-Ringen (och därmed i moderföreningen HBK) får du, utöver alla de förmåner och erbjudande som ingår i HBK-medlemskapet, tillfällen till ytterligare ett antal medlemsträffar med intressanta studiebesök, föredragningar och gäster.

Medlemskap i Ringen
Medlemskap i Ringen kostar 500 kronor, då blir du även medlem i moderföreningen. Är du redan medlem i HBK kan du bli medlem i Ringen för 100 kronor. 

Du kan sätta in medlemsavgiften på bankgiro 752-4218, ange namn och kontaktuppgifter, eller höra av dig till någon i HBK-Ringens styrelse som i år är:
Jesper Ljung, ordförande
Birgitta Johansson, vice ordförande 
Mats Jönsson, kassör
Robert Horvath, sekreterare
Christer Johansson
Per ”Texas” Johansson
Henrik Lind

Kontakt; hbk.ringen@comhem.se
Bankgironummer: 752-4218 (märk inbetalningen med namn och emailadress)
Klicka här för att komma till HBK-Ringens Facebooksida!
Välkommen till HBK-Ringen!

Bollklubben Support

Bollklubben Support är den officiella supporterklubben för Halmstads Bollklubb. Det är vi som åker land och rike runt för att ge Klubben vårt stöd. Det är vår sång som du hör på Örjans Vall.

Genom att bli medlem hos oss bidrar du till att öka stödet för HBK. Det är genom din medlemsavgift som vi kan göra tifon och ge våra medlemmar billiga bortaresor.

Läs mer på bollklubbensupport.se

Föreningen Gamla Bollklubbare

Föreningen Gamla Bollklubbare är en kamratförening inom HBK vars syfte är att bevara tidigare spelare och ledare i HBK-gemenskapen. Kravet för medlemskap är att man har fyllt 30 år samt att man varit verksam som spelare eller ledare på seniornivå i HBK. Dessutom gäller att man också är medlem i moderföreningen. Föreningen har för närvarande ca 150 betalande medlemmar.
Föreningen bildades 1935 och var HBKs första stödförening. Från början kunde alla intresserade bollklubbare bli medlemmar. 1991 ändrades emellertid stadgarna och nu gäller följande kriterier för medlemskap: 
Medlem i moderföreningen, 30 år fyllda och tidigare spelare eller ledare i HBK.

Föreningen anordnar under året flera medlemsträffar såsom företagsbesök, utflykter, golf mm. För medlemsskap kontakta Mats Johansson, tel 070-249 59 26