Välkommen till HBK-Ringen


Bygg på ditt medlemskap i HBK - bli medlem i HBK-Ringen! 1969 bildades HBK Ringen som en stödförening till moderklubben. HBK-Ringen består av drygt 400 hängivna HBK-supportrar som är beredda att ge det där lilla extra. Det finns plats för dig också!
Vi stöttar HBK på olika sätt och som medlem kommer du både närmare klubben och blir del av ett nätverk med ett stort HBK-hjärta som gemensam nämnare. HBK-Ringens överskott tillfaller klubben på olika sätt, vi delar till exempel varje år ut det åtråvärda priset Årets Kvast bland dam- och herrlaget samt utbildningsstipendier till ungdomsspelare.
Som medlem i HBK-Ringen (och därmed i moderföreningen HBK) får du, utöver alla de förmåner och erbjudande som ingår i HBK-medlemskapet, möjlighet att gå på medlemsträffar med företrädare för HBK och inbjudna gäster.
Välkommen till HBK-Ringen!

Kommande aktiviteter/Träffar På grund av läget med Corona/Covid-19 och rådande rekommendationer är våra fysiska medlemsträffar tills vidare inställda. Vi hoppas på förståelse och att vi ses både på matcher och träffar så fort det är tillåtet och möjligt.

Bli medlem Medlemskap i HBK-Ringen kostar 500 kronor, då blir du även medlem i moderföreningen. Är du redan medlem i HBK kan du komplettera din tidigare avgift upp till 500 kr.
Betala medlemsavgiften till bankgiro 752-4218, ange namn och kontaktuppgifter, eller höra av dig till någon i HBK-Ringens styrelse.

Kontakt Klicka här för att komma till HBK-Ringens Facebooksida!

Bankgironummer: 752-4218 (märk inbetalningen med namn och mail-adress)

Styrelse

Henrik Lind, ordförande

ujhlind@hotmail.com


Birgitta Johansson, vice ordförande

birgitta@magiliam.com


Cathrine Johqvist

cathrine.filip@hotmail.com


Mats Jönsson, kassör

mats035@yahoo.se


Mathias Arildson

arildson.mathias@gmail.com


Christer Johansson

christer@infoprint-halmstad.se


Annika Werner Bryneus

abryneus@gmail.com