Vinst för U21 mot Kalmar

HBK vann mot Kalmar FF med 4-1 i Ligacupen Elit södra.

Matchen började försiktigt med ett bolltrillande Kalmar och ett diciplinerat försvarspel från HBK.

Efter första kvarten fick HBK tag i matchen och efter ett fint förarbete av Pontus Carlsson och Bleon Kurtulus pricksköt Villiam Granath in 1-0 i matchminut 21.

I 27:e min snodde Rasmus Wiedesheim-Paul åt sig bollen i straffområdet och helt fri satte han 2-0 nere vid vänstra stolpen.

3-0 kom i minut 51 och då dundrade Alex Hall in bollen i ena krysset efter fint förarbete av Gustav Friberg. Kalmar reducerade sedan till 1-3 efter 70 spelade minuter.

Alex Hall faststäldde slutresultatet till 4-1 med två ordinarie minuter kvar att spela när han elegant nickade in bollen efter ett perfekt inlägg från Emir El-Kathemi.

- Vi ställde upp med ett meriterat lag mot ett ungt Kalmar FF och genomförde matchen på ett mycket bra sätt, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

HBK U21 - Kalmar FF U21, 4-1 (2-0)

Startelva Tim Erlandsson - Bleon Kurtulus, Gabriel Wallentin (Emir El Kathemi, 45), Marcus Olsson, Gustav Friberg- Pontus Carlsson, Joel Allansson (Viggo Rolfsson, 63), Gisli Eyjolfsson (Olle Johansson, 45), Villiam Granath - Alex Hall (Linus Abrahamsson, 90), Rasmus Wiedesheim-Paul ( Villiam Dahlström, 67).

Avbytare utan spel Alexander Nielsen, Filip Andersson

Mål 1-0 (21) Villiam Granath, 2-0 (27)Rasmus Wiedesheim-Paul, 3-0 (51) Alex Hall, 1-3 (70) Cevin Karlsson, 4-1 (88) Alex Hall