Förlust mot Randers

HBK träningsspelade på måndagen nere i Spanien mot Randers. Matchen slut med dansk seger med 1-0.
Randers skapade en del målchanser under första halvleken som krävde Tim Rönning i HBK-målet att visa sina kvaliteter. För HBK:s del hade Naeem Mohammed bästa chans men det var mestadels halvlägen.

HBK som har drygt två månader till seriepremiär mötte ett lag som bara har någon vecka kvar till serieomstart och danskarna tog ledningen efter 50 minuter.

Phil Ofuso-Ayeh skapade HBK:s bästa chans i andra halvlek när hans inspel missade Viktor Granath på bortre stolpen med nån centimeter.

Matchen slutade 1-0 till Randers.

Halmstads BK - Randers FC, 0-1 (0-0)

Startelva Tim Rönning - Phil Ofuso-Ayeh (Joel Allansson, 68), Andreas Johansson (Marcus Olsson, 76), Joseph Baffo (Gabriel Wallentin, 68), Vinicius Nogueira - Albin Ahlstrand, Jonathan Svedberg (Pontus Carlsson, 76), Amir Al-Ammari, Birnir Snaer Ingasson (Villiam Granath, 60)- Viktor Granath (Rasmus Wiedesheim-Paul, 68), Naeem Mohammed (Gustav Friberg, 82)
Mål 0-1 (50) Lasso Coulibaly