Tung inledning och förlust för U21

3-0 till HIF redan efter 23 minuter och en tung inledning för HBK mot HIF på Sannarp.

HBK hade de tufft att komma in i dueller, vinna dueller och andrabollar.

HIF var effektiva, rann igenom och avslutade klinisk till en 3-0 ledning redan efter 24 min.

HBK klev sedan högre och var mer aggressiva i sitt presspel.

Leo Hedenberg stötte in1-3 i 30 min efter en hörna men HIF replikerade omgående, vilket blev till 4-1 i paus.

HIF utökade till 5-1 efter 75 min.

Villiam Granath reducerade till 2-5 i min 85 efter en fin framspelning från Axel Hall.

HIF gjorde ytterligare ett mål innan Alex Hall fastställde slutresultatet till 3-6.

- Ett intensivt HIF som vi inte får stopp på inledningsvis, dem straffar oss med kliniska avslut och sen är det uppförsbacke resten av matchen, analyserade Alf Petersson, lagledare i U21.

HBK U21 - HIF U21, 3-6 (1-4)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland (Bleon Kurtulus, 34), Taulant Parallangaj, Benjamin Hjertstrand, Gustav Friberg - Pontus Carlsson, Albin Ahlstrand, Olle Johansson (Måns Andersson, 75), Leo Hedenberg - Villiam Granath, Alex Hall (Viggo Rolfsson, 90+1)

Avbytare utan spel Alexander Nielsen, Axel Abrahamsson, Altin Mazreku,

Mål 0-1 (12), 0-2 (20), 0-3 (24),1-3 (30) Leo Hedenberg, 1-4 (34), 1-5 (75), 2-5 (85) Villiam Granath, 2-6 (88), 3-6 (89) Alex Hall