Akademikollen vecka 36

F17 har varit spellediga. P19 likaså på grund av landslagsdatum. Men P16 och P17 har varit i farten på hemmaplan.

P17

Andra raka vinsten för P17 när GAIS besegrades på lördagen.

Hemmalaget fick en drömstart och gjorde 1-0 redan efter 4 minuter när Nikola Vrban hittade fram i djupled till Marius Lerner som inte gjorde något misstag. Resten av halvleken förblev mållös och 1-0 stod sig till paus.

HBK fortsatte föra matchen även i andra halvlek, 2-0 och 3-0 kom inom tre minuter i den 70:e och i den 73:e min. Detta genom Marius Lerner följt av Malte Persson.

HBK P17 - GAIS P17, 3-0 (1-0)

Startelva Noa Pastuhovic - Emir El-Kathemi (Sinisa Antunovic, 79) Erion Maxharraj, William Backhausen, Albin Hyseni (Wilton Ljunggren, 65) - Marius Lerner (Dilon Ademi, 79), Vincent Johansson (Gustav Nilsson, 79), Manfred Nilsson, Edmond Berisha - Zack Jönsson Gustafsson (Malte Persson, 65), Nikola Vrban (Lukas Ek, 65)
Avbytare utan spel Julian Hallonlöf
Mål 1-0 (4) Marius Lerner (Nikola Vrban), 2-0 (70) Marius Lerner, 3-0 (72) Malte Persson (Lukas Ek)

P16

P16 tog en storseger hemma i första matchen i fortsättningsserien.

HBK var väldigt speldominerande under första halvlek och lägen fanns att göra ett par mål. Men det stod 1-0 i paus efter att Svante Karlsson gjort mål på straff i den 45:e minuten.

I andra halvleks inledning gick HBK ner sig och bortalaget var det klart bättre laget. Efter några byten höjde HBK sig igen och gjorde fyra mål under de sista tolv minuterna.

HBK P16 - IF Limhamn Bunkeflo P16, 5-0 (1-0)

Startelva John Bünnert-König - Leon Krasniqi (Erik Ecklein, 73), Svante Karlsson, Kevin Andersson-Lönnegård, Filip Tellberg (Lennox Wyes-Pejle, 66) - Alfred Hilding (Benjamin Krupic, 73), Erjon Kasumi (Albin Kelmendi, 66), Arvid Holmgren, Oliver Kapsimalis - Leart Asllani (Rasmus Karlsson, 73), Karl Jönsson (Olle Andersson Wramneby, 65)
Mål 1-0 (45) Svante Karlsson, straff, 2-0 (78) Benjamin Krupic, 3-0 (79) Benjamin Krupic (Olle Andersson Wramneby), 4-0 (82) Arvid Holmgren (Benjamin Krupic), 5-0 (90) Olle Andersson Wramneby (Lennox Wyes-Pejle)