Seger för P17 mot Landskrona

Under söndagseftermiddagen tog P17 en 4-0 seger när de besökte Landskrona.

Redan i den 6:e matchminuten tar HBK ledningen efter fin spelvändning och inlägg från vänsterkanten kunde Isaac Carlsson möta på volley och trycka dit bollen i nättaket. Därefter blir det mycket kamp, en del slarv i teknik och beslutsfattning kanske främst från bortalaget men även Landskrona. Det dröjer fram till min 30 innan nästa heta målchans kommer och det är Emir El-Khatemi som sätter fart på kanten och träffar Lukas Ek som med pannan gör 2-0.

- I paus trycker vi främst på vårt eget spel och att vi ska våga spela, välja lite lättare lösningar och mer tydlighet i vad vi gör, säger Tomas Carlsson.

Andra halvleken börjar lite som den första avslutades men efter lite byten i HBK och mer energi in i laget tar man över possession och skapar också en del chanser genom omställningar och även fina anfall stundtals. I minut 83 hittar Albin Hyseni fram till Malte Persson som gör 3-0. Innan slutsignalen ljuder gör Malte även 4-0 på hörna från Marius Lerner.

- Vi kommer stundtals upp i nivå och några av målen är riktigt fina. Vi får även hålla 0:an intakt vilket såklart alltid är skönt för laget att ha med sig framöver, avslutar Anel Rashkaj assisterande i P17.

Landskrona BoIS P17 - HBK P17 0-4

Startelva Julian Hallonlöf - Emir El-khatemi (Sinisa Antunovic, 70), Bleon Kurtulus, Erion Maxharraj (William Backhausen, 70), Hjalmar Åberg (Wilton Ljunggren, 60) – Isaac Carlsson (Marius Lerner, 60), Olle Johansson, Edis Helic (Gustav Nilsson, 60),Vincent Johansson (Albin Hyseni, 70) - Edmond Berisha (Lukas Ek, 18), Malte Persson

Mål 1-0 (6)Isaac Carlsson (Vincent Johansson), 2-0 (30) Lukas Ek (Emir El-Khatemi), 3-0 (83) Malte Persson (Albin Hyseni), 4-0 (89) Malte Persson (Marius Lerner)