HBK-ringens stipendium

Varje år vid varje årsmöte delas en del priser ut till medlemmar. HBK-ringen delar varje år ut ett stipendie till två pojkspelare och två flickspelare. Årets vinnare är Måns Andersson, Linus Abrahamsson, Elsa Karlsson och Nellie Granstam.

HBK-ringens stipendium 

Måns Andersson, Linus Abrahamsson, Elsa Karlsson och Nellie GranstamPristagare från vänster: Måns Andersson, Linus Abrahamsson, Elsa Karlsson och Nellie Granstam.


Motivering Måns Andersson En innermittfältare född 2005 som har en god spelförståelse och en fin teknik. Måns jobbar hårt för att utvecklas som spelare och individ.


Motivering Linus Abrahamsson En offensiv och snabb spelare som alltid ger 100% för laget. En poängspelare född 2005 som har haft en fin utveckling de senaste åren.


Motivering Elsa Karlsson En forward född 2004 som kom till HBK i januari 2022 med starkt målsnitt från HGH. Blev lagets bästa målskytt under säsongen trots att hon i de sista omgångarna spelade i backlinjen.


Motivering Nellie Granstam Hon var med redan i starten av vår flickverksamhet och är tillbaka efter några år i HGH. Hon har tagit stora kliv under året med spel i vår damlag men även spel i F17-landslaget som belöning under hösten. Nellie är snabb, teknisk och har en fantastisk spelförståelse. Nellie är dessutom inblandad i väldigt många av de mål som laget gör och bidrar till att gruppen har ett gott humör.