Dubbla matcher i helgen för P19-truppen

Under lördagen spelade man 4-4 mot Malmö FF efter att MFF kvitterat på i stort sett sista sparken. Under söndagen mötte man Lidingö och vann med 8-0.
MFF tog ledningen efter sex minuter men HBK vände under första halvlek efter att Lorent Mehmeti snappat upp ett felpass från MFF-målvakten och kunde lägga in bollen i öppet mål. Finare var 2-1 när Alex Hall kunde stöta in ett snabbt och vackert anfall.

Efter paus gjorde HBK 3-1 genom Enis Krasniqi i minut 54 och HBK hade koll på skickliga MFF. Ett lite misstag i 59:e minuten till 3-2 gjorde att MFF fick momentum och var väldigt bra en period. Perioden ledde också till 3-3 efter 72 minuter.

HBK utnyttjade en omställning i minut 84 och Hugo Rödin kunde göra 4-3. HBK försvarade sig men lyckades inte hålla undan utan kvittering kom på tilläggstid. Domaren tillät två passningar efter avspark och sen var matchen över.

HBK P19 - Malmö FF P19, 4-4 (2-1)

Startelva Alexander Nielsen - Benjamin Fazljiu, David Norrman, Viktor Dahlin, Axel Abrahamsson - Leo Hedenberg (Linus Abrahamsson, 46), Laurent Qitaku, Noel Åberg (Bleon Kurtulus, 87), Enis Krasniqi (Lucas Gustafsson, 88) - Lorent Mehmeti (Elis Wijk, 46), Alex Hall (Hugo Rödin, 68)
Avbytare utan spel Adam Wihed, Filip Andersson
Mål 0-1 (6), 1-1 (13) Lorent Mehmeti, 2-1 (31) Alex Hall (Enis Krasniqi), 3-1 (54) Enis Krasniqi (Alex Hall), 3-2 (59), 3-3 (72), 4-3 (84) Hugo Rödin (Linus Abrahamsson)
4-4 (90+)

På söndagen spelade HBK P18 mot Lidingö

HBK bestod av en blandning mellan P19-truppen och P17-truppen med en stomme spelare födda 2005, men även 2006 och 2007.

I första halvlek var HBK dominanta men det gick ganska långsamt vilket gjorde att Lidingö kunde försvara sig väl. HBK tog dock ledningen i minut 21 efter att Malte Persson nickat in Emir El-Kathemis inläggsfrispark.

I andra halvlek satte HBK betydligt bättre fart och i minut 56 gjorde man 2-0. Sen gjorde man mål i minut 57, 58 och 69 och plötsligt 5-0. Efter det gjorde man ytterligare tre mål och slutresultat 8-0.

HBK P18 - IFK Lidingö P18, 8-0 (1-0)

Startelva John Bünnert König - Emir El-Kathemi, Bleon Kurtulus, Noel Wikström, Filip Andersson - Lucas Gustafsson, Hugo Rödin (Manfred Nilsson, 74), Olle Johansson, Adam Frånberg  - Linus Abrahamsson (Elis Wijk, 46), Malte Persson (Marius Lerner, 77)
Avbytare utan spel Hjalmar Åberg, William Backhausen
Mål 1-0 (21) Malte Persson (Emir El-Kathemi), 2-0 (56) Elis Wijk (Adam Frånberg), 3-0 (57) Självmål, 4-0 (58) Malte Persson (Elis Wijk), 5-0 (59) Malte Persson (Lucas Gustafsson), 6-0 (65) Elis Wijk (Hugo Rödin), 7-0 (71) Elis Wijk (Bleon Kurtulus), 8-0 (74) Malte Persson (Adam Frånberg)