U21 förlorade mot BK Häcken

U21 förlorade på tisdagseftermiddagen träningsmatchen mot Häcken U21 på Bravida Arena

HBK:s första halvlek var för dålig både individuellt och lagmässigt.

1-0 till Häcken kom i 26:e minuten efter att ha rullat upp HBK-försvaret.

Häcken fortsatte att dominera då HBK hade för låg aktivitet och aggressivitet i presspelet både i anfalls- o försvarsspel.

Alexander Johansson fick dock ett gyllene läge att kvittera men där han helt friställd lobbade bollen över ribban.

Häcken utökade till 2-0 i 43:e minuten efter en svag försvarsinsats där Häckenspelaren enkelt och ostörd kunde placera in bollen.

I andra halvlek tog HBK tag i matchen tillsammans som ett lag, tog mer initiativ och då jämnade matchen ut sig.

I den 61:e minuten reducerade Naeem Mohammed till 2-1 efter fint väggspel med Alexander Johansson.

HBK trummade på och i minut 72 blev en Häckenspelare utvisad efter att sparkat ner Alexander Johansson. Samme man kunde sen blivit matchhjälte men hade oturen att träffa ribban vid två tillfällen.

- Vi är besvikna på passiviteten vid målen i första halvlek men utifrån våra frilägen och ribbträffar skulle vi vunnit matchen, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

Häcken U21 - HBK U21, 2-1 (2-0)

Startelva Malte Påhlsson - Leo Hedenberg, Viktor Dahlin (Axel Abrahamsson (61), Gustav Friberg, Lorent Mehmeti - Villiam Granath, Pontus Carlsson, Melvin Sjöland, Naaem Mohammed - Villiam Dahlström, Alexander Johansson