Bleon Kurtulus skriver på för 3 år

2023 spelar Bleon Kurtulus med HBK:s P19 men han tränar med A-truppen varje vecka. Januari 2024 blir han permanent A-truppsspelare. 
Bleon har spelat i HBK sedan barnsben och etablerat sig i akademin som nu lett till ett A-lagskontrakt. Sommaren 2022 blev han för första gången uttagen till riksläger med P15-landslaget och har sedan dess blivit kallad nästan varje uttagning. 
Såhär säger Bleon själv om kontraktet:

- Det känns bra och det är en lättnad. Jag har funderat länge men tillslut kände jag att detta var det rätta. Känns skönt att nu bara kunna fokusera på fotbollen. 

Vad tror du att du kan bidra med till laget?

- Jag hoppas kunna bidra med mitt ledarskap. Jag kommer vilja synas och höras även fast jag är så ung. Jag är harmonisk när det kommer till träningarna och har alltid ett leende på läpparna och försöker sprida bra energi. 

Kan du beskriva dig själv som spelare med tre ord?
- Jag är bolltrygg, har bra spelförståelse och är ganska fysisk. 

Magnus Haglunds ord efter överenskommelsen:
 
- Bleon är en försvarsspelare som vi hoppas mycket på framöver. En spelare med väldigt spännande egenskaper såväl defensivt som offensivt. Därför är det oerhört glädjande att vi nu är överens om ett treårigt avtal. Återigen är det en spelare från vår akademi som levereras och som blir en del av vår A-trupp.