Oavgjort för P19

Tre gånger om i tvåmålsledning med BK Häcken kom i fatt till 4-4 på övertid.
HBK började matchen väldigt väl och tog rättvist ledningen med 1-0 genom Lorent Mehmeti (bilden) efter assist av Alex Hall. Första 20 minuterna var HBK riktigt starka.

Sen jämnade Häcken ut matchbilden lite men hemmalaget gjorde 2-0 efter att Lorent Mehmeti via en försvarare hittade målmaskorna (35).

Onödigt nog bjöd HBK BK Häcken på en straff i 43:e minuten och 2-1 i paus.

I andra var Häcken bättre och satte tryck på HBK. Hemmalaget gjorde dock 3-1 på straff i minut 54 genom Lorent Mehmeti.

Häcken reducerade i minut 60 men HBK gjorde sedan ett fint mål genom Hugo Rödin i minut 72.

Häcken reducerade igen i minut 76 men HBK försvarade sig ganska väl och de lägen Häcken hade gjorde Alexander Nielsen finfina räddningar på.

Man trodde att HBK skulle reda ut det men Häcken fick en frispark på mittplan det sista som hände. Bortalaget lyfte upp allt och via en touch på en HBK:are blev 4-4 i minut 93.

Nu väntar Astrio i P19-DM på tisdag innan bortamatch mot Östers IF nästa helg.

HBK P19 - BK Häcken P19, 4-4 (2-1)

Startelva Alexander Nielsen - Benjamin Fazljiu, Bleon Kurtulus, Noel Wikström, Filip Andersson (Axel Abrahamsson, 74) - Lorent Mehmeti (Edmond Berisha, 74), Hugo Rödin (Laurent Qitaku, 86), Olle Johansson, Altin Mazreku (Enis Krasniqi, 72) - Viggo Rolfsson (Linus Abrahamsson, 86), Alex Hall
Avbytare utan spel Måns Ramström, Emir El-Kathemi,
Mål 1-0 (11) Lorent Mehmeti (Alex Hall), 2-0 (35) Självmål (Lorent Mehmeti), 2-1 (43) straff, 3-1 (54) Lorent Mehmeti, straff, 3-2 (60), 4-2 (72) Hugo Rödin (Benjamin Fazljiu), 4-3 (76), 4-4 (90+3)