Amir Al-Ammari stannar!

Nu står det klart att Amir Al-Ammari stannar kvar i HBK. Han skriver på ett kontrakt som sträcker sig till säsongen 2024.
Amir spelade för HBK säsongen 2021 och skrev sedan på för IFK Göteborg säsongen 2022. I februari 2023 blev Amir utlånad tillbaka till HBK i sex månader. Nu när utlåningen går ut har Amir bestämt sig för att stanna ytterligare ett och ett halvt år i klubben. 

Hur är känslan?
- Det känns väldigt bra. Det var det här jag ville när jag kom hit. Samtidigt som det har gått så bra hittills på säsongen så känns det självklart att stanna kvar.

Vad är det som gör att du trivs så bra i HBK?
- Jag trivs i staden, med människorna omkring klubben och med mina lagkamrater. Vi har väldigt roligt på träningarna tillsammans och det känns väldigt skönt att vakna upp och veta att man ska ta sig till Örjans vall. Sen känns det väldigt bra att jag har fått ett förtroende från Magnus och från hela klubben. 

Magnus Haglund är nöjd med beslutet.
- Det är verkligen glädjande att vi nu har skrivit ett avtal med Amir som sträcker sig till säsongen 2024. Amir är en viktig kugge på vårt mittfält och en mycket uppskattad person både i gruppen och i klubben.

Amir Al Ammari

Född: 970727

Statistik i HBK

Allsvenskan matcher/mål 45/3
Kvalspel matcher/mål 2/0
Svenska Cupen matcher/mål 7/1
Totalt antal tävlingsmatcher/mål 54/4
Totalt antal matcher/mål 60/4