P19 vann träningsmatch nummer två

P19 åkte till Falkenberg på fredagseftermiddagen för spel mot Falkenbergs FF. En mållös första halvlek följdes upp av 1-5 i andra.
På bilden från vänster: David Norrman, Viktor Dahlin, Altin Mazreku, Bleon Kurtulus, Viggo Rolfsson

Hemmalaget FFF började med mest boll men kom inte till några farligheter. HBK tog sedan över mer och mer. Bortalaget kom till en hel del chanser men precisionen i avsluten var för dåligt.

- Vi önskade lite mer offensivt, men fokus för oss i träning hittills har varit mer försvarsspel. FFF hade svårt att komma fram även om de ägde lite boll, säger Morgan Ljungkvist.

I andra halvlek öppnade P19 målskyttet. Viggo Rolfsson nickade vackert in Enis Krasniqis inlägg i minut 52. Bleon Kurtulus skallade in sitt första mål på P19-nivå i 60:e minuten. Altin Mazreku gjorde 3-0 i minut 64.

HBK slarvade i ett av få FFF-anfall i andra halvlek och reducerade i minut 77.

Viktor Dahlin (82) och David Norrman (85) avslutade sedan målskyttet denna kalla fredagskväll.

- Andra halvlek lyfter vi allt och FFF fick svårare och svårare. Vi är nöjda med killarnas prestation, säger Alexander Sakac.

Falkenbergs FF P19 - HBK P19, 1-5 (0-0)

Startelva Alexander Nielsen - Benjamin Fazljiu, Bleon Kurtulus (David Norrman, 78), Viktor Dahlin, Filip Andersson - Lucas Gustafsson (Måns Andersson, 60), Adam Frånberg (Olle Johansson, 60), Noel Åberg (Laurent Qitaku, 60), Enis Krasniqi (Altin Mazreku, 60) - Viggo Rolfsson (Alex Hall, 60), Elis Wijk (Linus Abrahamsson, 70)
Mål 0-1 (52) Viggo Rolfsson (Enis Krasniqi), 0-2 (60) Bleon Kurtulus (Lucas Gustafsson), 0-3 (64) Altin Mazreku (Filip Andersson), 1-3 (77), 1-4 (829 Viktor Dahlin (Olle Johansson), 1-5 (85) David Norrman (Måns Andersson)