P16 spelade träningsmatch borta mot Lunds BK på söndagen

Inför matchen pratade vi om vårt anfallsspel, hur vi ville ta fram boll och hota centralt, samt att vara kompakta i vårt försvarsspel, säger Tobias Dock i P16 staben.

HBK började lite trevande och efter 10 minuter stod det 2-0 till Lund. HBK reste sig omgående och Leart Asllani kunde reducera till 2-1 i minut 12, på en retur efter Lucas Schramms ribbträff.

2-2 gjordes tre minuter senare på en fin omställning där Svante Karlsson satte in en boll bakom Lunds backlinje och William Nilsson fint lobbade in 2-2.

HBK hade en fin period ochi minut 36 blev Alfred Hilding bryskt nerdragen och straff. Svante Karlsson satte straffen säkert fram till 2-3.

- I pausen pratade vi om att vara mer noggrannare när vi har boll samt att vara tuffare i närkamperna, säger Alexander Nilsson i P16-staben.

Lund klev upp högre i andra halvlek och satte press på HBK:s backlinje, som hade lite svårt att spela sig ur den höga pressen.

Killarna löste det själva genom att spela igenom Lund och kunde hitta forwards på fötterna eller i djupet. Vilket också resulterade i ett fint mål.

Kort igångsättning till Arvid Holmgren som tar fram boll, spelade upp på felvänd Alfred Kjellsson som fint tog med bollen i sida och satte bollen perfekt till Leart Asllani som tog sig förbi och gjorde 2-4 i minut 75.

Lund kunde reducera till 3-4 på hörna i minut 83, som blev slutresultatet.

- Första halvlek gjorde vi det som vi tränat på i veckan. Andra halvlek blev vi lite stressade av Lunds höga press, men killarna hittade andra vägar vilket är bra, säger Fredrik Andersson i P16-staben.

Lunds BK P16 - HBK P16, 3-4 (2-3)

Startelva Adam Wihed (ut46, in 60), Leon Krasniqi (ut 70), Svante Karlsson, Arvid Holmgren, Rasmus Karlsson (ut 65) - Alfred Hilding, Erjon Kasumi (ut 60), Albin Kelmendi (ut 46), Lucas Schramm (ut 46) - Leart Asllani (ut 45, in 67), William Nilsson (ut 67)

Avbytare Oliver Kapsimalis (in 46), Erik Ecklein (in 46), Alfred Kjellsson (in 46), John Bunnert König (in 46, ut 60), Ian Rössel (in 60), Filip Tellberg (in 65), Charlie Horvath (in 70).

Mål 1-0 (2), 2-0 (11), 2-1 (12) Leart Asllani (Lucas Schramm), 2-2 (15) William Nilsson (Svante Karlsson), 2-3 (36) Svante Karlsson (Alfred Hilding), 2-4 (75) Leart Asllani (Alfred Kjellsson), 3-4 (85)