Uddamålsförlust för P19

På ett vindpinat men ganska soligt Halmstad Arena tog P19 emot Helsingborgs IF. På övertid gjorde gästerna 2-3.
Det var mycket HIF under första halvlek även om HBK växte in i matchen. HBK:s anfallsspel var slarvigt och HIF kunde ofta anfalla. HBK:s försvarsspel löste de mesta även om det var nära HIF-ledning vid ett par tillfällen.

I andra tog HBK ledning med 1-0 efter att Viggo Rolfsson passat fram Enis Krasniqi i 50:e minuten. HIF kvitterade i minut 67 och tog sedan ledningen i minut 81.

HBK gav dock inte upp och inhopparen Elis Wijk nickade fint in Emil Annerhults (bilden) inlägg i 85.

Tyvärr kontrade HIF in 2-3 i slutskedet.

- Bra match att lära sig av mot ett intensivt HIF. Vi får analysera och plocka ut vad vi behöver bli bättre på, säger Morgan Ljungkvist.

HBK P19 - Helsingborgs IF P19, 2-3 (0-0)

Startelva Måns Ramström - Emil Annerhult, Wilmer Hesselgren, David Norrman, Axel Abrahamsson - Linus Abrahamsson (Filip Andersson, 76), Olle Johansson (Laurent Qitaku, 76), Måns Andersson, Enis Krasniqi - Alex Hall (Elis Wijk, 81), Viggo Rolfsson
Avbytare utan spel Julian Hallonlöf, Benjamin Fazljiu, Bleon Kurtulus, Lucas Gustafsson
Mål 1-0 (50) Enis Krasniqi (Viggo Rolfsson), 1-1 (67), 1-2 (81), 2-2 (85) Elis Wijk (Emil Annerhult), 2-3 (90+)