P16 slog Laholms FK

I fredags kväll åkte P16 ner till Laholm och mötte deras pojkar födda 2005 och 2006 så det var ett äldre garde som stod för motståndet. P16 vann matchen med 2-0.

HBK inledde matchen med stort bollinnehav och pressade ner LFK långt ner i banan och som bara fick slå i från sig. HBK var nära att göra 0-1 på en hörna, där Lennox Wyes-Pejle hade öppet mål, men avslutet gick utanför.

- Vi skapade lite för lite målchanser i första halvlek, med tanke på det stora bollinnehavet, säger Tobias Dock i P16-staben.

- Vi påminde spelarna att ta sig in i straffområdet oftare och att fortsätta behålla boll, säger Fredrik Andersson i P16-staben.

HBK fortsatte att ha mycket boll i andra halvlek. I minut 66, kunde Alfred Hilding göra 0-1 på egen hand, med ett välplacerat skott vid stolpen.

HBK började skapa mer målchanser när LFK-spelarna tröttnade. Så i minut 79 gjorde Leart Asllani 0-2, assisterad av Elliot Magnusson Thydell.

- Killarna tar ett steg i rätt riktning från förra matchen, där vi kommer in i straffområdet oftare och behåller bollen i längre perioder, avslutar tränaren Fredrik Andersson.

Laholms FK P18 - HBK P16, 0-2 (0-0)

Startelva Adam Wihed - Erik Ecklein, Svante Karlsson, Lennox Wyes-Pejle, Rasmus Karlsson (ut 62) - Oliver Kapsimalis (ut 66), Leon Krasniqi, Ian Rössel (ut 55), Albin Kelmendi (ut 55) - Alfred Kjellsson (ut 55), William Nilsson (ut 66).
Avbytare Filip Tellberg (in 62), Elliot Magnusson Thydell (in 55), Leart Asllani (in 55), Alfred Hilding (in 55), Lucas Schramm (in 66), Charlie Horvath (in 66)
Mål 0-1 (66) Alfred Hilding, 0-2 (79) Leart Asllani (Elliot MagnussonThydell)