Bli medlem i HBK och få rabatt på seriekorten

Nu har en ny säsong för alla lag i Halmstads BK startat och ett sätt att stötta föreningens verksamhet är att bli medlem.

- HBK har en stor och bred verksamhet med "Fotboll för alla", en stor ungdomssektion för tjejer och killar, en framgångsrik akademiverksamhet, damlag i div. 1, herrlag i Allsvenskan och CSR-projektet #FRAMÅT, säger klubbchef Jesper Westerberg och fortsätter: 

- Som medlem ger du ett ekonomiskt stöd till föreningen och det betyder mycket för oss och stärker HBK inför framtiden. Medlemskapet ger också ett antal förmåner som t.ex: årsskriften Kvasten, rabatt på seriekorten, rösträtt på årsmötet, inbjudan till informationsmöten för medlemmar, och rabatter hos olika företag. Jag hoppas att du vill tillhöra vår fina förening!

Som medlem i Halmstads bollklubb har du följande medlemsförmåner: 
- Rabatt på seriekortet
- Tidningen Kvasten som sammanfattar årets aktiviteter
- Tillträde till medlemspuben i samband med match (18+)
- Rösträtt på årsmötet, nyhetsbrev via mejl
- Sneakers and Apperal 15% på kläder och skor
- Sportringen 15% på kläder och skor
- Skånskan 20% rabatt på fika
- O'Learys 15% på mat och aktiviteter

För att underlätta administrationen av vårt medlemsregister, så lanserar vi nu ett nytt administrationssystem som heter SportAdmin. Det kommer underlätta för oss att ha all hantering av t.ex medlemsskap på ett ställe. 

Under fliken "Medlem" på hbk.se hittar du mer information om hur det nya systemet fungerar och där kan du också betala din medlemsavgift. 

- Vi önskar att alla som är medlem idag eller har varit medlem under 2022 går in och uppdaterar sina kontaktuppgifter via den här länken.

- I SportAdmin kommer också alla våra lag i Akademin och Ungdomssektionen att finnas. Här kan du läsa mer om SportAdmin. 

Vi uppmanar alla att ladda ner SportAdmin MedlemsApp!
MedlemsAppen hittar du i Google Play & App Store: SportAdmin Medlemsapp.

I appen kommer allt som t.ex beror ett barns eller ungdoms engagemang i HBK finnas samlat. Det kan vara en kalender, kallelser, utskick m.m.

Medlemskortet kommer att finnas digitalt direkt i appen och där syns också alla förmåner som man får med ett medlemskap. 

Du som medlem kommer att betala alla dina avgifter via SportAdmin. Detta sker via en anmälningslänk som du får i appen och där kan du välja mellan olika betalningsmetoder, så som faktura, swish eller kortbetalning. 

Har ni frågor kontakta gärna på mejl: info@hbk.se eller på telefon 035-171880

Tillsammans är vi HBK!