Välkommen tillbaka, Tim Erlandsson

Målvakten Tim Erlandsson har idag skrivit på ett tvåårigt avtal och ansluter till klubben säsongen 2024.
Tim Erlandsson spelade som ungdomsspelare i Halmstads BK innan han värvades som 17åring till Nottingham Forest säsongen 2015. Åren efter det har Tim hunnit vara utlånad i engelska klubben Barrow, svenska klubben AFC Eskilstuna och engelska klubben Salford City. Han spelade en säsong med IK Frej och slutligen i Falkenbergs FF där han varit sedan 2020 fram till nu. 

Nu är han tillbaka i blåsvarta kläder där han en gång började, hans moderklubb HBK.

Hur känns det att vara tillbaka i HBK-tröjan?
- Det känns fantastiskt. Det betyder väldigt mycket för mig. Jag är uppvuxen i föreningen och har alltid drömt om att komma tillbaka och få representera Halmstad så  att det är klart nu känns helt otroligt, säger Tim och fortsätter.

- Jag är ju född och uppvuxen i Halmstad och började spela i HBK i fotbollsskolan när jag var sex år gammal. Gick hela ledet upp till A-truppen innan jag flyttade som 17-åring. Jag minns när jag gick här ute som både maskot och bollkalle och har även stått i klacken med full HBK-mundering. Redan då drömde jag om att va en av dem som springer ute på planen och det känns fantastiskt att min pojkdröm blir till verklighet nu. 

- I grund och botten är HBK klubben i mitt hjärta. Jag har alltid följt hur det går och har alltid velat att det ska gå bra för klubben. Att få vara med på den här resan nu framåt, känns väldigt inspirerande för mig. 

Välkommen tillbaka till HBK, Tim Erlandsson!