Vinst för U21

U21 vann med 1-0 mot Landskrona i U21 efter mål av Viggo Rolfsson.
Foto på Viggo Rolfsson. Cred Halmstadsport

Matchen började försiktigt med ett bolltrillande Landskrona och ett diciplinerat försvarspel från HBK.

Efter första kvarten fick HBK tag i matchen och genom snabba omställningar skapade man ett antal lägen men var för oskickliga i avsluten.

Landskrona fick  till en kontring på en djupledsboll i den 30:e min, som ställde HBK-försvaret men Malte Påhlsson gjorde en fin räddning på friläget.

HBK tryckte på halvleken ut men var för ineffektiva när det kom till klara målchanser.

I andra halvlek fortsatteHBK med många bollvinster och kom till bra lägen i straffområdet.

I 74:e min fick man tillslut utdelning.Villiam Granath fick till ett riktigt bra skott som målvakten tippade i ribban och på returen nickad Viggo Rolfsson in slutresultatet till 1-0.

- Vi måste göra fler mål på de chanser vi skapar helt enkelt, men vi gläds åt segern, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

HBK U21 - Landskrona U21, 1-0 (0-0)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland, Gabriel Wallentin (Filip Andersson, 41), Axel Abrahamsson, Gustav Friberg - Pontus Carlsson, Albin Ahlstrand, Olle Johansson (Altin Mazreku, 80),Villiam Granath - Alex Hall (Viggo Rolfsson 71), Lorent Mehmeti