P17 också vidare till DM-final

Precis som P19 dagen innan är P17 nu vidare till DM-final efter 12-1 mot Åsa IF. Precis som P19 väntar Varbergs BoIS i finalen.
HBK inledde väl och gjorde mycket fina aktion första 16 minuterna och hade en ledning redan då med 4-0. Därefter lite slappare och ställningen stod sig till paus.

Andra halvlek var långa stunder gasen i botten och anfall på anfall mot ett hårt arbetande Åsa. Det blev åtta mål framåt i andra halvlek. Vissa utav dem riktigt fotbollsgodis. Åsa fick in en tröstboll efter slarv i HBK-försvaret vid 10-0.

HBK önskar Åsa lycka till i fortsättning och tar ny tag i DM i finalen som väntar om några veckor mot Varbergs BoIS.

HBK P17 - Åsa IF, 12-1 (4-0)

Startelva Noa Pastuhovic - Sinisa Antunovic (Albin Hyseni, 46), Erion Maxharraj (Svante Karlsson, 46), William Backhausen, Wilton Ljunggren (Sinisa Antunovic, 66) - Malte Persson (Oliver Kapsimalis, 46), Gustav Nilsson, Edis Helic (Manfred Nilsson, 46), Dilon Ademi - Lukas Ek, Zack Gustafsson (Nikola Vrban, 46)
Mål 1-0 (4) Edis Helic (Zack Gustafsson), 2-0 (12) Zack Gustafsson (Lukas Ek), 3-0 (14) Malte Persson (Dilon Ademi), 4-0 (16) Edis Helic (Sinisa Antunovic), 5-0 (47) Lukas Ek (Nikola Vrban), 6-0 (48) Lukas Ek (Albin Hyseni), 7-0 (56) Oliver Kapsimalis (Wilton Ljunggren), 8-0 (61) Självmål (Wilton Ljunggren), 9-0 (63) Lukas Ek (Wilton Ljunggren), 10-0 (78) Oliver Kapsimalis (Albin Hyseni), 10-1 (81), 11-1 (85) Dilon Ademi (Albin Hyseni), 12-1 (87) Lukas Ek (Oliver Kapsimalis)