P16 spelade oavgjort

P16 spelade hemma mot Trelleborgs FF i lördags i en målrik match som slutade 4-4.
Fotocred Halmstadsport

Matchen startade i ett högttempo. TFF hadelite mer boll inledningsvis, men HBK tog över mer och mer.

I minut 10 kunde Alfred Hilding komma till avslut men målvakten räddade skottet. HBK fortsatte att trycka ner TFF. I minut 27 hittade Alfred Hilding in till Leart Asllani som kunde nicka, men Leart fick inte riktigt fart i bollen.

Men så på en omställning kunde TFF göra 0-1 i minut 33. HBK kvitterade i minut 39 genom Leart Asllani efter inlägg av Oliver Kapsimalis. Leart Asllani gjorde även 2-1 efter en fin bollvinst och kunde enkelt rulla in bollen i mål.

- Vi gjorde en bra förstahalvlek och stoppade TFF bra, säger Tobias Dock i P16-staben.

- Vi kan vara lite noggrannare med bollen, vi slog bort enkla passningar. Vi kan andas mer med bollen, flytta på motståndarna genom spelvändningar, säger Alexander Nilsson i P16-staben.

Andra halvlek hade precis startat och TFF gjorde 2-2. HBK hade en stark period och flyttade bra på bollen och motståndare. I minut 58 gjorde Erjon Kasumi 3-2 assisterad av Leon Krasniqi. Ett klassmål, bollen gick som på ett snöre.

HBK gjorde 4-2 i minut 80. Dion Mehmeti drev upp bollen, satte den i djupet på Alfred Hilding som hittade Oliver Kapsimalis snett inåt bakåt. Men TFF reducerade omgående till 4-3.

HBK blev lite tafatta och TFF kunde i minut 88 kvittera, som även blev slutresultat.

Killarna jobbade hårt hela matchen och var värda 3 poäng. Vi gjorde bra saker oftare än tidigare, så utvecklingen går framåt, säger tränaren Fredrik Andersson.

HBK P16 - Trelleborgs FF P16 4-4

Startelva Adam Wihed - Leon Krasniqi, Kevin Andersson Lönnegård, Lennox Wyes-Pejle (ut 68), Erik Ecklein - Alfred Hilding (ut 80), Erjon Kasumi (ut 78), Arvid Holmgren, Oliver Kapsimalis - Leart Asllani (ut 68), Olle Andersson Wramneby (ut 25)

Avbytare Dion Mehmeti (in 25), Filip Tellberg (in 68), Rasmus Karlsson (in 68), Love Eriksson (in 78), Charlie Horvath (in 80),John Bunnert König, Svante Karlsson

Mål 0-1 (33), 1-1 (39) Leart Asllani (Oliver Kapsimalis), 2-1 (40) Leart Asllani, 2-2 (46), 3-2 (58) Erjon Kasumi (Leon Krasniqi), 4-2 (80) Oliver Kapsimalis (Alfred Hilding), 4-3 (81), 4-4 (88)