Tennissiffror för P19

P19 tog andra raka segern i P19-Allsvenskan när man på hemmaplan besegrade Örebro SK med tennissiffrorna 6-3.
HBK fick en fin start när man tog ledningen genom Alex Hall (bilden) redan i andra minuten. Hemmalaget fortsatte sedan vara det bättre laget i första halvleken även om det fanns saker som kunde vara bättre.

Örebro kvitterade i elfte minuten men sedan gjorde Leo Hedenberg 2-1 (14), Alex Hall 3-1 (29) och 4-1 (43) innan paus.

Lorent Mehmeti gjorde 5-1 i 52:a minuten, Örebro reducerade till 5-2 på straff i 55:e och sedan 5-3 i 75:e minuten innan Alex Hall gjorde sitt fjärde mål och avslutade målskyttet i minut 81.

P19 står på 7 poäng efter fyra omgångar. Nästa helg väntar Brommapojkarna på bortaplan.

HBK P19 - Örebro SK P19, 6-3 (4-1)

Startelva Måns Ramström - Benjamin Fazljiu, Bleon Kurtulus (Noel Wikström, 60), Viktor Dahlin, Filip Andersson (Emil Annerhult, 79) - Enis Krasniqi (Adam Frånberg, 69), Noel Åberg (Hugo Rödin, 65), Pontus Carlsson, Leo Hedenberg - Lorent Mehmeti (Elis Wijk, 79), Alex Hall (Linus Abrahamsson, 83)
Avbytare utan spel Noa Pastuhovic
Mål 1-0 (2) Alex Hall (Leo Hedenberg), 1-1 (11), 2-1 (14) Leo Hedenberg (Enis Krasniqi), 3-1 (29) Alex Hall (Lorent Mehmeti), 4-1 (43) Alex Hall (Lorent Mehmeti), 5-1 (52) Lorent Mehmeti (Filip Andersson, 5-2 (55), 5-3 (75), 6-3 (81) Alex Hall (Benjamin Fazljiu)