P16 förlorade

Mjällby gästade Halmstad Arena för match mot P16.

HBK började bäst med mycket boll in i Mjällbys straffområde. Så i minut 7 gör HBK 1-0 genom Oliver Kapsimalis, efter pass från Alfred Hilding.

HBK har mycket boll under en längre period. William Nilsson gör 2-0 i minut 32, där Oliver Kapsimalis tagit sig runt på vänsterkanten och spelar till William. HBK släpper inte till mycket bakåt i första halvlek.

- I paus pratade vi om att bibehålla tempot och att vara noggranna för att Mjällby säkert kommer ut med en högre energi i andra halvlek.

HBK börjar andra halvlek med mycket boll, men det är Mjällby som reducerar på hörna i minut 51. Det är Mjällby som får träff i sina omställningar och kan göra 3 mål till och vända matchen till 2-4.

- Vi gör det jättebra i 55 minuter, hotar och kommer till många lägen. Men får inte till det riktigt i avslutningarna. Vi tar med oss dom första 55 minuterna, säger tränaren Fredrik Andersson.

HBK P16 - Mjällby AIF P16, 2-4 (2-0)

Startelva Adam Wihed - Leon Krasniqi, Svante Karlsson, Lennox Wyes-Pejle, Erik Ecklein - Alfred Hilding (ut 28, In 72), Elliot Magnusson-Thydell (ut 70), Erjon Kasumi (ut 60), Oliver Kapsimalis - William Nilsson (ut 60, in 85), Karl Jönsson (ut 45)

Avbytare Rasmus Karlsson(in 28, ut 72), Leart Asllani (in 46, ut 85), Alfred Kjellsson (in 60), Arvid Holmgren (in 60), Ian Rössel (in 70), Charlie Horvath, Neo Dam

Mål 1-0 (7) Oliver Kapsimalis (Alfred Hilding), 2-0 (32) William Nilsson (Oliver Kapsimalis), 2-1 (51), 2-2 (60), 2-3 (70), 2-4 (89)