Dubbla segrar i Norrköping

08:00 lämnade bussen Örjans Vall och återkom vid 23:15 med två trepoängare efter dubbla matcher i Norrköping för P19 och P17.

P19

P19 började matchen bra och skapade en del målchanser utan att få utdelning. Även hemmalaget hade någon chans men 0-0 i paus.

HBK fortsatte att skapa målchanser i andra halvlek och borde gjort fler mål men vinstmålet kom i 70:e minuten när HBK pressade Norrköping på en inspark, vann boll och Lorent Mehmeti satte in bollen i nätmaskorna.

Hemmalaget hade en forceringsfas i slutet men P19 stod emot och kvitterade in en trea i P19-Allsvenskans tredje omgång.

IFK Norrköping P19 - HBK P19, 0-1 (0-0)

Startelva Måns Ramström - Emil Annerhult (Benjamin Fazljiu, 83), Bleon Kurtulus (Wilmer Hesselgren, 46), Viktor Dahlin, Filip Andersson (Axel Abrahamsson, 78) - Viggo Rolfsson (Bleon Kurtulus, 91), Måns Andersson, Olle Johansson (Noel Åberg, 78), Altin Mazreku (Enis Krasniqi, 62) - Alex Hall (Altin Mazreku, 78), Lorent Mehmeti (Linus Abrahamsson, 75)
Avbytare utan spel Alexander Nielsen
Mål 0-1 (70) Lorent Mehmeti (Olle Johansson)

P17

P17 startade första halvlek bra och missade en straff efter 24 minuter. I slutskedet av halvleken var det mer av hemmalaget.

I andra halvlek tog HBK över och till slut kom målen. I den 82:e minuten gjorde Edmond Berisha 0-1 och minuten senare nickade Albin Hyseni in 0-2.

Hemmalaget reducerade till 1-2 på ett skott i krysset i minut 89 och det luktade lite kvittering under tilläggstiden men Julian Hallonlöf i målet tillsammans med övriga tio på plan stod pall.

IFK Norrköping P17 - HBK P17, 1-2 (0-0)

Startelva Julian Hallonlöf - Emir El-Kathemi (Sinisa Antunovic, 84), Erion Maxharraj, William Backhausen, Wilton Ljunggren - Vincent Johansson (Albin Hyseni, 70), Isaac Carlsson (Edis Helic, 84), Manfred Nilsson, Marius Lerner (Malte Persson, 70) - Edmond Berisha, Lukas Ek (Nikola Vrban, 70)
Avbytare utan spel John Bunnert König
Mål 0-1 (82) Edmond Berisha (Manfred Nilsson), 0-2 (83) Albin Hyseni (Wilton Ljunggren), 1-2 (89)