0-0 på Grimsta för P19

En blåsig men solig vårdag i Stockholm för P19 när man spelade 0-0 i en riktigt bra P19-match.
Bussen avgick från Örjans Vall på morgonsnåret och det hann bli 1 maj innan man var hemma igen.

HBK inledde matchen bra och hade ett antal chanser att ta ledningen men utnyttjade inte dem. HBK var aggressiva och intensiva och störde hemmalaget mycket.

Efter 30-35 minuter avtog intensitet lite i HBK-pressen och BP kunde styra sista 10-15 minuterna och hade sina chanser men 0-0 i paus.

I andra inledde HBK väl igen och hade under halvleken ett par fina chanser. Precis som i första blev det mer BP i slutet och även dem hade några chanser men det blev inga mål.

- Lite konstigt att denna matchen slutar 0-0 för det var en riktigt bra P19-match med mycket kamp, bra aktioner och en hel del målchanser. Vi kunde ha vunnit och vi kunde ha förlorat när vi inte utnyttjar chanserna. Men det blev 0-0 och vi får ta hem det, säger Morgan Ljungkvist i P19-tränarstaben.

BP P19 - HBK P19, 0-0 (0-0)

Startelva Alexander Nielsen - Emil Annerhult, Wilmer Hesselgren, Viktor Dahlin, Axel Abrahamsson (Filip Andersson, 74) - Adam Frånberg (Laurent Qitaku, 72), Måns Andersson, Hugo Rödin, Enis Krasniqi (Linus Abrahamsson, 42) - Viggo Rolfsson, Alex Hall