Hugo Rödin avgjorde för P17

P17 drog det längsta strået mot IFK Göteborg under söndagen och vann med 1-0 efter mål i mitten på första halvlek.

Hemmalaget började bra i inledningen av matchen och kommer fram och testar IFK-målvakten vid ett par tillfällen. Det skapades också ett antal hörnor och det är i den 27:e minuten som dödläget kunde brytas när  Hugo Rödin fick träff på Altin Mazrekus hörnspark.

IFK stack upp vid något tillfälle men utan resultat. 1-0 vid pausvilan.

Andra halvlek fortsatte likt den första med lite slarvigt passningsspel och det bjöd in till mer kamp än skönspel. Hbk hade en stolpträff och dessutom ytterligare en ribbträff från Manfred Nilsson innan IFK fick lite tryck sista tio minuterna. 1-0 stod sig matchen ut.

. Skön vinst även om vi inte spelar på topp i dag så krigar killarna och vi får med oss tre poäng. Dessutom håller vi nollan för första gången ,på några matcher avslutar Mattias Olofsson i P17.

HBK P17-IFK Göteborg 1-0

Startelva Måns Ramström - Benjamin Fazliju, Noel Wikström, Hugo Rödin, Filip Andersson- Lucas Gustafsson (Manfred Nilsson, 79), Måns Andersson, Laurent Qitaku (Filip Lennartsson, 79), Altin Mazreku - Elis Wijk (Edmond Berisha, 66), Linus Abrahamsson