Förlust mot TFF för U21

HBK:s U21 kunde inte säkra slutspelsplatsen när de på onsdagen mötte Trelleborgs FF, utan ett ungt HBK förlorade med 0-2.
HBK ställde upp med ett ungt lag där endast två spelare spelat från start i årets Superettan (Parallangaj och Olsson). Dock fick Taulant Parallangaj utgå under första halvlek efter en liten känning.

Hemmalaget tog ledningen före paus med 1-0 . Efter paus tog HBK över matchen och skapade en del chanser men utan utdelning. I stället kunde hemmalaget kontra in 2-0 och sen blev uppförsbacken för stor.

Resultatet innebär att slutspelsplatsen inte är säkrad utan Mjällby AIF kan gå förbi. Dock måste de slå serieledarna Östers IF på bortaplan med minst tre mål när de möts den 20 september.

TRELLEBORGS FF - HBK U21 2 - 0

Malte Påhlsson - Melvin Sjöland, Wilmer Hesselgren, Taulant Parallangaj (Viktor Dahlin, 39), Marcus Olsson (Axel Abrahamsson, 74) - Pontus Carlsson, Albin Ahlstrand, Samuel Svensson (Enis Krasniqi, 74) - Lorent Mehmeti - Viggo Rolfsson (Alex Hall, 74), Albin Binnefors (Egon Kurtulus, 80)