P19 förlorade mot Bajen

Serieledarna Hammarby på bortaplan men endast en förlust i år. Det blev en tuff uppgift men på många sätt en bra genomförd match.
Hemmalaget öppnade starkt och efter 13 minuter var det 2-0.

Men HBK gav inte upp och i resten av halvleken var det mycket HBK. I minut 20 kom reduceringen när anfallsparet Mehmeti/Binnefors kombinerade efter ett fint anfall och Binnefors målade. I 39:e minuten smällde Leo Hedenberg till med högern utanför straffområdet och 2-2.

HBK spelade väldigt bra men tyvärr tappade man markering på en hörna och 3-2 innan paus till Bajen.

- Tuff inledning. Sen reste vi oss och pressade hem Hammarby rejält och hade bud på ett par mål till, säger Alexander Sakac i P19-staben.

I andra halvlek var det mycket HBK med bollen och Bajen som låg lågt utanför sitt straffområde.

Det var dock hemmalaget som gjorde målen i andra halvlek. Ett bolltapp och 4-2 på kontring i 67:e minuten och 5-2 på en kontring efter hörna i 82:a.

- Bajen är ett bra lag. Väldigt solida i sitt försvarsspel och släppt in näst minst mål i år i serien. Dem gör dessutom flest mål i serien. Vi startade mindre bra och reste oss och gjorde i mångt och mycket en bra prestation där korta sekvenser kostade oss väldigt mycket. En bra läropeng ändå, säger Morgan Ljungkvist i P19-staben.

Hammarby P19 - HBK P19, 5-2 (3-2)

Startelva Zackarias Nilsson - Milanas Razinskas, Filip Eriksson (Filip Andersson, 72), Viktor Dahlin, Axel Abrahamsson (Hugo Rödin, 90) - Enis Krasniqi (Noel Åberg, 84), Egon Kurtulus (Måns Andersson, 84), Samuel Svensson, Leo Hedenberg (Linus Abrahamsson, 86) - Albin Binnefors, Lorent Mehmeti
Avbytare utan spel Måns Ramström, Alex Hall
Mål 1-0 (6), 2-0 (13), 2-1 (20) Albin Binnefors (Lorent Mehmeti), 2-2 (39) Leo Hedenberg (Enis Krasniqi), 3-2 (41), 4-2 (67), 5-2 (82)