P19 vann mot FFF

P19 tog en stabil seger hemma mot Falkenberg på lördagen när slutsiffrorna skrevs till 4-1
HBK inledde väldigt väl och ledde med 2-0 redan efter 8 spelade minuter. Pontus Carlsson gjorde det första målet och Leo Hedenberg det andra.

I mitten av första halvlek hade FFF lite mer boll än tidigare även om bollinnehavet för hemmalaget var stort.

3-0 kom innan paus och det var Alex Hall (bilden) som tryckte in det.

I andra halvlek var det mestadels spel på Falkenbergs planhalva när HBK anföll mot ett lågt stående lag. HBK gjorde 4-0 genom Lorent Mehmeti innan Falkenberg tröstmålade på matchens sista spark.

HBK P19 - Falkenbergs FF P19, 4-1 (3-0)

Startelva Måns Ramström - Emil Annerhult (Filip Andersson, 75), Wilmer Hesselgren, David Norrman (Viktor Dahlin, 67), Axel Abrahamsson - Pontus Carlsson (Leo Hedenberg, 81), Egon Kurtulus, Måns Andersson (Noel Åberg, 67), Leo Hedenberg (Enis Krasniqi, 75) - Alex Hall (Viggo Rolfsson, 60), Lorent Mehmeti (Linus Abrahamsson, 75)
Avbytare Noa Pastuhovic
Mål 1-0 (5) Pontus Carlsson (Lorent Mehmeti), 2-0 (8) Leo Hedenberg (Lorent Mehmeti), 3-0 (23) Alex Hall (Leo Hedenberg), 4-0 (69) Lorent Mehmeti (Emil Annerhult)