HomeMaid är klara för 2023!

Vi är klara för Allsvenskan 2023 och likaså vårt partnerskap med HomeMaid! 

HBK är oerhört glada över vårt fortsatta samarbete med HomeMaid. De kommer fortsatt att vara en del av Stigs vänner där vi utöver våra femton hemmamatcher kommer att ha nätverksträffar, lunchpadel och utbyten med andra elitföreningar i närområdet.


– Vi är stolta och väldigt glada att fortsätta detta samarbete tillsammans med HBK och Stigs Vänner. HBK:s arbete och engagemang för fotbollen, motion och hälsa gör stor nytta i samhället vilket vi med glädje vill vara delaktiga i, säger Jenny Bergholtz, regionchef Syd HomeMaid.


HomeMaid gör så att du kan komma hem till ordning, reda och doften av nystädat. HomeMaid hjälper dig till en enklare, renare vardag. Du slipper tänka på städningen och får tid över till annat. Deras företagsstädning gör de med samma fokus på kvalitet och omtanke som när de städar hemma hos dig.


För att fira lite extra i samband med avancemanget till Allsvenskan så erbjuder HomeMaid alla medlemmar i HBK 15 % rabatt på alla engångsuppdrag som bokas senast den 31 januari 2023 samt 50 % rabatt på andra fakturan när du blir abonnemangskund hos HomeMaid. Uppge kampanjkod Fotboll för att få ta del av erbjudandet.