Vi söker evenemangspersonal

Vill du vara en del av Halmstads BK?  Just nu söker vi evenemangspersonal inför den kommande säsongen. 

Vi arbetar för att förbättra upplevelsen för vår publik på Örjans vall. Ett led i det arbetet är att bygga upp vår evenemangsorganisation. Därför söker vi nu fler personer som vill vara med och utveckla våra evenemang. Vi söker till säsongen 2022:


Publikvärdar

Vi söker dig som kan ge våra besökare en proffsig service vid deras besök på Örjans vall. Du ska vara hel, ren och ha en positiv serviceattityd. Du ska bemöta gästerna på samma sätt som du själv vill bli bemött.

Som publikvärd fungerar du som en hjälpande hand och positiv guide till besökarna på Örjans vall.


Biljettförsäljning. Vi söker dig som har lätt för arbeta i datorer och som snabbt kan serva våra besökare vid köp av biljetter. Du ska även kunna hantera lite stress, då köer kan uppstå.

Vi handskas inte med några kontanter när vi säljer biljetter. 


Scannerpersonal. Här söker vi dig som kan ge våra besökare ett fint välkomnande till arenan samtidigt som du kontrollerar och skannar biljetter.


Bårbärare. Vid ev. skador på spelarna krävs det att vi har bårbärare tillgängliga. Du sitter på bästa möjliga plats under hela matchen.


Hemsidan. Tycker du om att skriva och älskar fotboll? Då kan du passa bra in vår hemsidegrupp. Har du goda kunskaper i det svenska språket – då kan du vara rätt person.

Vi söker personer som är positiva, initiativrika och som gillar att jobba med service.


Matchsekreterare. Är du fotbollsintresserad, har datorvana och vill se matchen från bästa plats? Som matchsekreterare har man en viktig roll när det gäller fakta och statistik inför matchen, samt hjälper speakern med information från andra matcher.


Värdar till Klubbstolsläktaren
På Klubbstolsläkatern sitter blåsvarta profiler och gäster tillsammans med våra Seriekortsinnehavare. Vi söker nu personer som kan vara vårt ansikte utåt på sektionen, har ett gott värdskap och förmåga att ge förstklassig service till våra besökare. För att passa i rollen är du en person som skapar en positiv atmosfär runt dig, är utåtriktad och ansvarstagande.


Ansvariga för Souvenirshopen
Vid varje match har vi en Souvenirshop vid Kvasterian. Vi söker dig som vill jobba som säljare i Souvenirshopen. Som person är du driven, flexibel och ser det som självklart att ha servicen för våra besökare i fokus. Tidigare butiksvana är meriterande.


Ansökan

Skicka din ansökan till info@hbk.se
Märk ansökan med den/de roller som du är intresserad av.