Träningsmatcher för Akademin

Efter fem omgångar med Ligacupmatcher väntar nu två veckor med träningsmatcher för våra akademilag innan seriespelet drar i gång.
- Det är visserligen inte tävlingsmatcher de närmaste veckorna men för lagen är det två viktiga helger där det finns tillfälle att finslipa spel och organisation inför det kommande allsvenska seriespelet, säger HBK:s Akademichef Robert Nordström. 
– Sedan är konkurrensen i alla tre trupperna knivskarp så för spelarna gäller det att ta till vara varje minut av matchtid man kan få.

På fredagen vankas det storfrämmande för HBK P16 då GIF Sundsvall kommer på besök för match redan klockan 14.15 på Halmstad Arena.
- Sundsvall ligger på träningsläger i Båstad och det skall bli riktigt spännande att få ett motstånd som vi aldrig möter i vanliga fall, konstaterar Fredrik Andersson som är huvudtränare för HBK-laget.

Förutom tre intressanta derbyn mot Falkenberg så är det också en match mot division tre-laget Vinbergs IF som tränas av HBK-legendaren Michael Svensson som väntar.

Både P19 och P16 har två kamper att hantera de här dagarna och så här ser matchschemat ut för HBK-lagen de kommande dagarna.

Fredag 14.15 - Halmstad Arena
HBK P16 – GIF Sundsvall P16

Lördag 12.15 - Kristineslätt IP
Falkenbergs FF P16 – HBK P16

Lördag 12.30 - Vinåvallen
Vinbergs IF A – HBK P19

Söndag 12.00 - Halmstad Arena
HBK P17 – Falkenbergs FF P17

Söndag 14.00 - Halmstad Arena
HBK P19 – Falkenbergs FF P19