Ligacupen i helgen

I helgen spelas den fjärde rundan av gruppspelet i Ligacupen. På lördagen är P19 först ut medan P17 och P16 spelar på söndag.

P19 har starta Ligacupen med två vinster och en oavgjort. Inför de två sista omgångarna ligger de tvåa i serien bakom BK Häcken, vilka de möter i sista omgången. 


I helgen väntar hemmamatch mot tabelljumbon Falkenbergs FF som inlett gruppspelet med tre raka förluster.
- Det är en viktig match för oss i ligacupen, där tre poäng ger oss förutsättningar att spela en ren finalmatch mot BK Häcken, säger Max Lindén. 

HBK P19 - FALKENBERGS FF

Lördag 5 mars kl. 14.15

Halmstad Arena Plan 7

Tabell och resultat finns här.



P17 leder sin grupp på bättre målskillnad och där fyra lag har vunnit två matcher och förlorat en efter tre omgångar. 


De spelar på söndag hemma mot Ängelholms FF för att sen söndagen därpå avsluta serien borta mot IFK Göteborg. Båda dessa motståndare har samma poäng som P17.
- Efter förra helgens insats mot Varbergs BoIS är vi rejält sugna på att spela match igen. Vi hoppas och tror att vi kan komma upp i både inställning och prestation på söndag mot Ängelholms FF, säger Alexander Sakac som är ”headcoach” i P17.


HBK P17 - ÄNGELHOLMS FF

Söndag 6 mars kl. 12.15

Halmstad Arena Plan 7

Tabell och resultat finns här.



För P16 väntar bortamatch mot IFK Göteborg. Laget har inlett med en vinst och två förluster. Nu möter man ett Blåvitt som har två vinster och en oavgjord hittills.

- Det blir en fin och utvecklande match för killarna, mot ett bra motstånd i IFK, säger tränaren Fredrik Andersson i P16.


P16 avslutar Ligacupen nästa söndag med match mot Falkenbergs FF hemma.


IFK GÖTEBORG - HBK P16

Söndag 6 mars kl. 14.30

Prioritet Serneke Arena

Tabell och resultat finns här.