P16 fick 3-3 i toppmöte

På söndagen åkte P16 till Kinna för match i fjärde omgången av Nationella serien. Båda lagen hade tagit full pott i sina inledande tre matcher.
HBK började bra med målchans redan i första minuten och behöll trycket. Men i minut 8 så gör Kinna 1-0, där målvakten Julian Hallonlöf gör en fin räddning men Kinna spelaren kan raka in bollen på returen.

Sällan kommer en olycka ensam. Tre minuter senare så drar en HBK-spelare på sig sitt andra gula när han river ner en Kinna-spelare i straffområdet, och Kinna kan göra 2-0 på straff i minut 10. Att ligga under med 2-0 och en man utvisad efter 10 minuter är ingen enkel uppgift, men killarna visar moral och kämpaglöd.

Trots en man mindre så har HBK mycket boll och kan trycka ner Kinna och skapa målchanser. I Minut 18 så får Edmond Berisha bollen av Dilon Ademi i djupet rundar målvakten och gör 2-1, trodde alla men domaren blåste för offside.

I minut 31 så gör Edmond 2-1 på en fin soloprestation. Vi gör två byten efter c:a 40 minuter, för att få in mer energi och får utdelning direkt när Marius Lerner kan göra 2-2 i minut 43 efter pass från Edis Helic.
- I pausen pratade vi om att göra jobbet för varandra och vara mer raka i vårt spel, säger assisterande tränaren Tobias Dock.

Andra halvlek inledde med ett böljande spel och mycket kamp. Efter ett tag så tar HBK över och trycker på, och Kinna får slå längre bollar som vi hanterar bra. I minut 75 får Kinna en hörna och kan göra 3-2. Men HBKarna visar tydligt att man vill ha med sig poäng från Kinna.

Mycket riktigt så kan Bleon Kurtulus göra 3-3 i minut 80, på en hörna från Marius Lerner. Sista 10 minuterna så är det mycket kamp och HBK kan ta med sig 1 poäng från Kinna.

KINNA IF - HBK P16  3 - 3

Startelva, Julian Hallonlöf, Sinisa Antunovic (utv 9), Bleon Kurtulus, William Backhausen (ut 87), Albin Hyseni, Dilon Ademi (ut 60), Arvid Ekvall (ut 38), Edis Helic (ut 60), Vincent Johansson, Lukas Ek (ut 41, in 60), Edmond Berisha.

Avbytare Liam Pärna, Marius Lerner (in 41), Elliot Nilsson, Zack Jönsson Gustafsson (in 38), Lajin Othman,  Isaac Carlsson (in 60), Erion Maxharraj,
Mål 1-0 (8), 2-0 (10), 2-1 (32) Edmond Berisha, 2-2 (43) Marius Lerner (Edis Helic), 3-2 (75), 3-3 (80) Bleon Kurtulus (Marius Lerner)