P19 vidare i DM

Under söndagen gjorde P19 sin sista insats för vårsäsongen när man spelade sin första match i årets P19-DM. För motståndet i värmen stod hemmalaget IFK Fjärås.
- När vi driver upp tempot och håller oss till vår spelmodell så var det tufft för Fjärås men gick vi ner oss så försvarade sig Fjärås väl, säger Daniel Kaplinski i P19:s ledarstab.

HBK gjorde 0-1 efter 6 minuter och i paus stod det 0-5 efter mål av Enis Krasniqi (x2), Lorent Mehmeti (x2) och Leo Hedenberg.

I andra gjorde HBK också 5 mål och vann till slut med 0-10. Målen i andra halvlek gjordes av Leo Hedenberg, Lorent Mehmeti, Noel Åberg, Elis Wijk och Enis Krasniqi.

- Tack till Fjärås som stod upp och kämpade i 90 minuter. En fin plan att spela på och en bra domare. Nu har grabbarna 12 dagars ledighet innan vi drar igång igen, avslutar Morgan Ljungkvist i P19:s ledarstab.

IFK Fjärås P19 - HBK P19 0-10 (0-5)

Startelva Petter Andersson - Benjamin Fazljiu, David Norrman (ut 56), Wilmer Hesselgren, Hugo Neborg - Egon Kurtulus (ut 65), Samuel Svensson, Noel Åberg, Leo Hedenberg (ut 61) - Enis Krasniqi, Lorent Mehmeti (ut 65)
Avbytare Zackarias Nilsson, Noel Wikström (in 56), Måns Andersson (in 65), Altin Mazreku (in 61), Elis Wijk (in 65)
Mål 0-1 (6) Enis Krasniqi (Lorent Mehmeti), 0-2 (8) Enis Krasniqi (Lorent Mehmeti), 0-3 (15) Leo Hedenberg, 0-4 (21) Lorent Mehmeti (Samuel Svensson), 0-5 (33) Lorent Mehmeti, 0-6 (49) Leo Hedenberg (Enis Krasniqi), 0-7 (61) Lorent Mehmeti (Egon Kurtulus), 0-8 (71) Noel Åberg (Altin Mazreku), 0-9 (74) Elis Wijk (Hugo Neborg), 0-10 (80) Enis Krasniqi (Altin Mazreku)