Notiser efter våren

I vilken halvlek är HBK starkast? Vem har sprungit mest? Hur mycket byten görs vid matcherna? Hur går det när respektive lag gör första målet? Det får du reda på i nedanstående notiser.
SEX SPELARE HAR SPELAT samtliga matcher hittills. Av dessa har Malkolm Nilsson Säfqvist, Andreas Johansson och Erik Ahlstrand spelat samtliga minuter (900). De övriga som spelat samtliga matcher är Samuel Kroon (851), Sadat Karim (793) och Villiam Dahlström (688).

FEM SPELARE HAR UNDER VÅREN debuterat i seriesammanhang för HBK. Dessa är nyförvärvet Villiam Dahlström samt de unga talangerna från den egna Akademin: Kazper Karlsson, Albin Ahlstrand, Pontus Carlsson och Taulant Parallangaj.

SNITTÅLDERN UNDER VÅREN på startspelarna har varit 28,13 år.

TOLV AV VÅRENS SPELARE kommer från vår egna Akademi- och ungdomsverksamhet. I snitt har 4,3 spelare från Akademin varit startspelare.

I SNITT HAR HBK GJORT 3,9 byten per match. I tre av matcherna har HBK gjort alla fem tillåtna byten. Tre gånger fyra byten och fyra gånger tre byten. Avbytarna har vid flera tillfällen varit inblandande i avgörande lägen. Detta genom att dessa bl.a. har gjort sju mål (Alexander Johansson 4 och Mikael Boman 3).

DE TJUGOEN MÅLEN HAR fördelats mellan alla lagdelar eftersom Malkolm Nilsson Säfqvist gjort mål mot VSK. Fördelningen är enligt följande: målvakt ett mål, backar fem mål, mittfältare fyra mål, anfallare fyra mål samt avbytare sju mål.

HBK SPELAR JÄMNT UNDER första halvlek men är klart bättre efter paus. Detta kan man konstatera när man ser hur målet har fördelats i respektive kvart.

Totalt          15 - 3

UNDER DE SENASTE ÅTTA MATCHERNA har HBK inte släppt in något mål i andra halvlek. De som är insläppta under andra halvlek var i omgång 1 mot ÖIS (1) och i matchen efter mot Norrby (2).

VID FYRA TILLFÄLLEN HAR motståndarlaget gjort första målet, dock har HBK inte förlorat någon av dessa matcherna. Två gånger har det blivit vinster (Skövde, AFC) och två gånger oavgjort (ÖIS, VSK).

VID ÖVRIGA SEX MATCHER har HBK gjort första målet. Fem av dessa har slutat med vinster medan man förlorade mot Norrby efter att ha tappat 1-0 till 1-2.

TOTALT HAR HBK SPRUNGIT 1 057 250 meter. De tre som sprungit mest är Erik Ahlstrand med 107 687 meter, Samuel Kroon 100 294 meter samt Andreas Johansson med 94 807 meter.

NÄR DET GÄLLER SNITTMETER per spelad minut så är Erik Ahlstrand i topp med 119,65 meter, Joel Allansson 119,03 meter samt Samuel Kroon 117,85 meter. I denna statistik gäller att man ska spelat minst 400 minuter.