Det ville sig inte för P16

P16 gästade Landskrona för match i Nationella serien i omgång 12.

HBK började matchen klart bäst, och Edis Helic kunde trycka in 0-1 i minut 15, efter Dilon Ademis skott som målvakten lämnade en retur. HBK fortsatte att bedriva spel på offensiv planhalva. Men efter ca 30 minuter så börjar Landskrona sätta en högre press och det gjorde att HBK inte kunde föra matchen som vi ville. Så i minut 43 kunde Landskrona kvittera efter en omställning, där HBK inte gjorde hemjobbet som de skulle.

- Landskrona fick energi efter reduceringen och kunde i minut 54 gör 2-1 på hörna där vi inte kan få bort bollen. Vi hade flera möjligheter att göra mål men bollen ville inte in. Vi har tillräckligt med målchanser för att vinna matchen, men vi var inte tillräckligt noggranna i avsluten, säger assisterande tränaren Tobias Dock.

Så i i minut 82 kan Landskrona göra 3-1 på en omställning. Helt ologiskt då HBK dominerat helt i andra halvlek.

En match som vi skall vinna, om man ser till klara målchanser, men bollen vill inte in, säger assisterande tränaren Alexander Nilsson.

Vi har för lite igenkänning i avgörande lägena för att kunna vinna matchen. Landskrona har fyra lägen och gör mål på tre av dom. Vi har många hetare chanser men är inte kliniska i avsluten säger tränaren Fredrik Andersson.

LANDSKRONA BoIS - HBK P16  3 - 1

Startelva Julian Hallonlöf, Emir El-Kathemi (ut 80), Bleon Kurtulus, Albin Hyseni, Elliot Nilsson (ut 63), Dilon Ademi (ut 50), Arvid Ekvall (ut 46), Edis Helic (ut 46), Vincent Johansson, Nikola Vrban (ut 60), Marius Lerner (ut 75).

Avbytare Gustav Nilsson (in 46), Isaac Carlsson (in 46), Zack Jönsson Gustafsson (in 60), William Backhausen (in 63), Lukas Ek (in 50), Lajin Othman (in 75), Erion Maxharraj (in 80).

Mål 0-1 (15) Edis Helic (Dilon Ademi), 1-1 (43), 2-1 (54), 3-1 (82)