Akademimatcher i helgen

Då var det dags för en ny matchhelg för våra Akademilag. De två äldsta har bortamatcher på söndag medan P16 spelar hemma i ett lokalderby på lördagen.
IF BROMMAPOJKARNA - P19
För P19 blir det en ny bortamatch i Stockholmsregionen. I onsdags var det match borta mot Täby FK och nu väntar IF Brommapojkarna på Grimsta IP.
Efter två raka förluster är det dags att försöka bryta trenden borta mot BP, som ligger tre i tabellen med tre poäng mer inspelade än HBK. BP är tillsammans med Malmö  FF det lag som släppt in minst mål i serien med elva mål.
Söndag 19 juni kl. 16.00
Grimsta IP


TRELLEBORGS FF - P17

På söndag är det dags för P17 att bege sig till Trelleborg för match på Vångavallen. HBK ligger f.n. femma i serien medan TFF ligger åtta med sex poäng färre i poängkolumnen.
I senaste omgången spelade HBK 3-3 mot GAIS efter att alla målen kommit före paus, medan TFF föll borta mot IF Elfsborg med 1-6.
Söndag 19 juni kl. 13.00
Vångavallens IP


P16 - BK ASTRIO

För P16 väntar ett intressant lokalderby mot BK Astrio på lördagen. Efter att svarat för inte mindre än tio mål senast mot Kvarnby IK så är HBK det lag som gjort flest mål i serien med sina 48 mål på tio matcher. 
BK Astrio är det lag som svarat för minst mål med sina sju mål, men det är en ny match och derby - då kan allt hända. I senaste matchen tog Astrio poäng av tredjeplacerade Landskrona BoIS så det gäller för P16 att komma upp i högsta kapacitet.
Lördag 18 juni kl. 12.00
Halmstad Arena Plan 1