Akademilagen spelar torsdag

Innan det är dags för sill och potatis kommer alla våra tre Akademilag att spela matcher på torsdagen.
För P19-laget väntar en ny tuff match mot ett stockholmslag. Denna gång är det serieledarna Hammarby IF som kommer till Halmstad Arena för att göra upp om tre poäng.

Hammarby har hittills bara förlorat en enda match och vann i den senaste matchen mot IF Elfsborg med 3-0 på hemmaplan. För HBK:s del har det blivit två förluster borta mot Täby och BP, så nu handlar det att försöka bryta förlusttrenden.

P19 - Hammarby IF

Torsdag 23 juni kl. 16.00
Halmstad Arena, plan 2

---

P17 avacerade till tredje plats efter bortasegern mot Trelleborgs FF. Nu väntar Mjällby AIF på Halmstad Arena direkt efter P19:s match.
Mjällby ligger femma och är bara en poäng efter HBK. Mjällby förlorade senast mot IF Elfsborg efter att ha släppt in tre mål på tretton minuter i början på andra halvlek.

P17 - Mjällby AIF
Torsdag 23 juni kl. 18.30

---

P16 ligger tvåa i sin nationella serie, tre poäng efter serieledarna. Nu väntar bortamatch mot Landskrona BoIS på torsdag.
BoIS ligger femma i serien men har sju poäng mindre än HBK och en match mer spelad. Lagen har mötts en gång tidigare i år och då vann HBK med klara 7-0.