U21 tog klar seger mot BoIS

Det blev seger med 3-0 för U21 när de på onsdagen mötte Landskrona BoIS på ett soldränkt Örjans vall.
Landskrona BoIS hade de bästa och vassaste chanserna i första halvlek med bl.a. en nick i stolpen. Dock var det HBK som tog ledningen fem minuter före paus när Lorent Mehmeti (bilden) ryckte åt sig en bakåtpassning, rundade målvakten och rullade sedan in ledningsmålet.

Efter paus tog HBK över initiativet och dominerade både försvars- och anfallsmässigt. Tio minuter in på halvleken gjorde Alexander Johansson 2-0 efter att han sprintade igenom och placerade in bollen, fint framspelade av Lorent Mehmeti.

På övertid kombinerade inhopparna Viggo Rolfsson och Hugo Neborg, tillsammans med Lorent Mehmeti, snyggt fram bollen till ytterligare en inhoppare Samuel Svensson som distinkt placerade in 3-0.

HBK U21 - LANDSKRONA BoIS  3 - 0

Malte Påhlsson - Filip Eriksson, Taulant Parallangaj, Marcus Olsson - Leo Hedenberg (Hugo Neborg, 69), Albin Ahlstrand, Kasper Karlsson, Emil Tot Wikström (Samuel Svensson, 80), Andreas Bengtsson - Alexander Johansson (Viggo Rolfsson, 63), Lorent Mehmeti