U21 segrade mot Kalmar

U21 ville inte vara sämre än A-laget när man slog Kalmar med 4-1.Seger innebär att de blir seriefinal mot Öster nästa vecka.

U21 fick jobba hårt i den 28 gradiga värmen på Gastens IP mot ett spelskickligt Kalmar.

Men Lorent Mehmeti höll sig påpassligt framme i 37 min och snyggt lobbnickade in 1-0 efter ett perfekt inlägg från Melvin Sjödahl.

Samme man spelade i början av andra halvlek in ett lika perfekt inlägg som via en Kalmarspelare gick i mål till 2-0.

Minuterna senare frispelar Emil Tot Wikström sin anfallskollega Lorent Mehmeti som tvingar Kalmars målvakt till en kvalificerad räddning.

Kalmar reducerar efter en hörna men HBK kunde i slutminuterna punktera matchen och vinna med 4-1 efter mål av Emil Tot Wikström och Albin Binnefors.

- Ännu en riktigt bra prestation. Våra A-truppspelare uppträder på ett proffessionellt sätt, tillsammans med våra lovande unga akademispelare, säger Alf Petersson.