Haglund blickar framåt

På måndag kör herrlaget igång träningen igen efter julledigheten. Alla har fått smälta kvalförlusten men nu är det hårt arbete som gäller inför årets säsong och där det inledningsvis kommer att vara uppåt nio pass i veckan för spelarna.

- Känns härligt att få dra i gång igen. Vi har fått hantera och smälta förlusten i kvalet men nu blickar vi framåt och ser fram emot säsongen 2022 med alla de utmaningar som vi ställs inför, säger Magnus Haglund.


- Vi ser fram emot att starta och vi kommer fortsätta att träna lika hårt och lika bra som i Allsvenskan, och ska göra allt för att vi ska fortsätta att utvecklas som lag, så att vi kan prestera så bra som möjligt när det sen gäller.


På ledarsidan försvann Torbjörn Arvidsson i somras när han flyttade med Jens Gustafsson till Hajduk Split. Johan Bergström fick då dubbla roller då han i viss mån fick ersätta ”Tobbe” samtidigt som han fortsatte somP19-tränare. Nu lämnar han P19 och blir på heltid assisterande tränare i A-laget.

- Med ytterligare en tränare kan vi återigen få en ökad fokus på den individuella träningen, anser Magnus.


Inledningsvis blir det 8-9 tillfällen de närmaste veckorna och redan de 22 januari spelas den första träningsmatchen mot Falkenbergs FF. Målsättningen är att åka på träningsläger den 1 februari om pandemiläget tillåter detta.

- Sedan sätter Svenska Cupen igång med spännande matcher mot Brommapojkarna och Brage, som blir seriekonkurrenter, och avslutas senare med Djurgården borta. Så det blir otroligt intressanta matcher, säger Magnus Haglund.


På måndag kl. 14.30 startar träningen ute på Halmstad Arena.