Simon gillar platsen

Den som varit på flest träningsläger av dem som är i väg i år är sjukgymnasten Simon Bakkioui. Han kom med redan i mitten på 1990-talet och han är med i Portugal även nu.
Han tycker platsen är jättebra.
- Här finns bra faciliteter, god service och rummen är bra, så på alla sätt är det mycket bra. Vissa saker är lite primitiva i gymmet då det är gamla saker, jag är inte bortskämd så jaq anpassar mig.

Tolv dagars läger tillsammans med spelarna ser Simon som mycket positivt. Han kan i lugn och ro ta hand om spelarna och hjälpa dem.
- Det bästa är att vi är tillgängliga hela tiden och kan bygga upp en länk mellan oss. Här har vi verkligen tid. Det är bra särskilt för ungdomarna, jag kan lära känna dem så att den processen är klar, allt för att de ska komma i kapp de stora spelarna. Här är mycket mindre stress, då jag hemma även har min klinik att ta hand om, säger Simon Bakkioui.


Simon Bakkioui sitter till vänster om Johan Bergström, Pelle Olsson och Magnus Haglund vid gårdagens match mot FCK.

Hur är spelarnas status efter de första sex dagarna?
- De är jättefräscha. Vi har bra upplägg med fys, fotboll och återhämtning. Vi ledare pratar mycket med varandra och vem som ska spela och vem som ska spela mindre. Vi kompletterar varandra fantastiskt bra.

På söndagskvällen blir HBK-truppen också komplett. Johan Bergström kom ner på lördagen och i dag kom den sista spelaren.
- Mikael Boman ska landa i kväll då hans provsvar gick bra efter hans covid, säger Simon Bakkioui avslutningsvis.