Restaurang Prenad i två år till

Örjans vall har egentligen bara två kommersiella ytor och en av dessa är vår restaurang på våning 3 som vi mycket glädjande kan meddela att Prenad fortsätter att äga namnet till, därav Restaurang Prenad i ytterligare två år, vilket vi tackar Viktor Emanuelsson för som är avdelningschef på Prenad.
För föreningens nätverk så är Restaurang Prenad hjärtat i matcheventet. Här träffas de för en trevlig stund före match, äter en god bit mat, nätverkar och tar del av Magnus Haglunds matchplan innan man tar sig ut på läktaren. 

När spelarna går till pausvila så tar sig alla företagare upp igen för en dessert och givetvis serveras dryck så som alkohol och alkoholfritt. 

- Vi tycker att det är viktigt att stötta den lokala idrotten i Halmstad, och tycker att HBK gör ett fantastiskt jobb. Vi ser även affärsnyttan i att vara med och nätverka i Stigs vänner och att det är en god exponering i att äga namnet för deras restaurang på våning 3, säger Viktor Emanuelsson, avdelningschef i Halmstad.

Restaurang Prenad var väldigt populär bland våra företagare under förra säsongen och den hade fullsatt mer eller mindre alla matcher och under hösten fick marknadsavdelningen verkligen slå knut på sig själva för att till godo se alla och samtidigt ta ansvar utifrån pandemi-läget. 

- Vi tycker att det är fantastiskt roligt att så många företagare i staden uppskattar HBK och Örjans vall att de lägger tre timmar i Restaurang Prenad femton gånger om året. Vi hoppas såklart att här skapas förutsättning för affärer och att laget bjuder på trevlig fotboll och tre poäng. Vi ser verkligen framåt emot fullsatt och nya matcher med förhoppning om att Restaurang Prenad är allsvenskt igen 2023, säger Robert Nilsson, säljare i Halmstads Bollklubb.

För er som inte känner till företaget så är Prenad din el-knx-data-larm-lås-partner i Halmstad. De löser alla behov så som att installera och serva åt företag och privatpersoner. Stora totallösningar, heminstallationer, långtidsprojekt eller akututryckningar dygnet runt - Helt enkelt lokal service med stora resurser.

Ni som vill veta mer om Restaurang Prenad och Stigs vänner får gärna kontakta Robert Nilsson eller Kristoffer Pressfeldt på HBK:s marknadsavdelning. 


På bilden ovan syns Viktor Emanuelsson, Prenad, till vänster och Robert Nilsson, HBK, till höger.