P19 segrade

En match med två tydliga prestationer. Så kan man kort sammanfatta P19:s match mot Ängelholm under lördagen.
HBK var det bättre laget inledningsvis och ägde boll men ÄFF jämnade ut spelet mer och mer under halvleken. Hemmalaget slarvade och tog inte riktigt jobbet och då tar motståndarna ofta ledningen.

Ängelholm gjorde 0-1 i den 39:e minuten efter en onödig felpass på egen planhalva och därefter dåligt försvarsspel.

- Varken killarna eller vi var nöjda med första halvlek. Det var en dålig prestation. Vi pratade om beteenden i paus och hoppades på en förändring, berättar huvudtränare Max Lindén.

Det var ett annat HBK i andra. Det var i stort sett spel mot ett mål men matchen levde hela vägen då HBK:arna inte var så effektiva på att förvalta målchanser.

Man kvitterade i den 56:e minuten när Leo Hedenberg spelade fram Lorent Mehmeti. Tvärtom var det sex minuter senare när 2-1 kom.

- Betydligt bättre prestation i andra. Skulle förvaltat målchanserna så det inte levde i slutet, avslutar Daniel Kaplinski i HBK-staben.

HBK P19 - Ängelholms FF P19, 2-1 (0-1)

Startelva Zackarias Nilsson - Milanas Razinskas, Filip Eriksson (ut 48), Viktor Dahlin, Axel Abrahamsson - Viggo Rolfsson, Egon Kurtulus (ut 45), Mattias Saleem Almgren (ut 68), Noel Åberg (ut 53) - Alex Hall (ut 45), Albin Binnefors (ut 76)
Avbytare Petter Andersson, David Norrman (in 48), Samuel Svensson (in 45), Wilmer Hesselgren (in 68), Leo Hedenberg (in 53), Lorent Mehmeti (in 45), Enis Krasniqi (in 76)
Mål 0-1 (39), 1-1 (56) Lorent Mehmeti (Leo Hedenberg), 2-1 (62) Leo Hedenberg (Lorent Mehmeti)