Magnus: - En stark laginsats!

HBK slog Vålerenga Fotball med 2-1 på tisdagskvällen efter mål av Alexander Berntsson och Alexander Johansson. HBK-managern Magnus Haglund var nöjd efter en bra insats och där han vill ge extra beröm till en spelare.
- Vi gör en stark insats mot ett hårt satsande Vålerenga som vill utmana om guldet i norska Tippeligan. Jag tycker att vi står upp väldigt bra och göra två fina mål och skapar fler fina chanser.

I andra halvlek trycker norrmännen på men endast ett drömskott ger utdelning.
- Jag tycker att vi flyttar upp spelet mot slutet och Emil Tot Wikström har ett bra läge som går i stolpen. Sen kan man givetvis önska mer balans i spelet efter paus, första halvlek var mer jämn. I andra har de klart mer boll.

I första halvlek gjorde trion Jonathan Svedberg, Marcus Olsson och Pontus Carlsson sina första matcher från start i år.
- Jag tycker att det hantera det bra.

Han vill ge extra beröm till Erik Ahlstrand denna kväll.
- Han började som höger mittfältare, gick över till vänster och sen centralt. Han är strålande i alla positioner och spelar även framme till "Alle" vid segermålet. Överlag var det en stark laginsats.

I morgon är det fotboll eller fys på förmiddagen för spelarna beroende på belastning innan det på torsdag blir dubbla pass. På fredag väntar sen sista matchen mot Brentford B.