Gör som Dag och hans vänner - köp Seriekort!

Att köpa Seriekort gör att man säkrar sin plats till varje match och att man samtidigt sparar lite pengar. Köper man sitt Seriekort före den 15 februari kommer man dessutom få en specialframtagen halsduk - så gör som Dag Jacobsson!
Halmstadbon Dag Jacobsson är Bollklubbare ut i fingerspetsarna, och har under många år haft årskort på huvudläktaren. Han började gå på HBK:s matcher redan som 7-åring.
– Jag började gå när jag var sådär 7-8 år. Jag var på sittplats med min pappa, som också hade årskort i många år och jag följde med honom när någon av hans kompisar, som hade årskort, inte kunde gå, berättar Dag.

Dag säkrade sitt Seriekort före jul och kommer att få en specialframtagen halsduk. Alla som köper ett Seriekort före den 15 februari får den här halsduken.
– Jag fick mitt första helt egna årskort 1980 och har haft den platsen sedan dess. Jag och mina kompisar sitter på sektion 13, tidigare C, rad 11.

Dag berättar vidare om varför han köper ett Seriekort:
– Jag tycker om att ha min plats säkrad för varje hemmamatch. Jag och mina kompisar kommer alltid i god tid till Örjan. Vi går till medlemspuben och tar en öl och snackar igenom hur vi tror det kommer att se ut i dagens match. Sedan går vi och sätter oss cirka fem minuter innan domaren blåser i gång. Då är det perfekt att veta att man har sin plats säkrad.

Vad betyder Halmstads BK för dig?
– Väldigt mycket!! Jag påverkas flera dagar efter, både av ett bra resultat och av ett sämre, säger Dag.

Dags bästa HBK-minne är från 1997.
– Det finns massor av härliga HBK-minnen, såklart. Men jag väljer nog avslutningsmatchen 1997 mot Ljungskile. Det var en så fantastisk känsla när det guldet var helt klart, efter massor med år av dominans från IFK Göteborg. 

Vad tycker du om Örjans vall som fotbollsarena?
– Helt fantastisk arena!! Otroligt vackert och så många fantastiska minnen. Har trots det stor förståelse för att man jobbar för en ny och modern arena. Tror att det är en förutsättning för att vara stark in i framtiden. Men såklart, går det att genomföra en hållbar, varaktig och riktig upprustning av Örjans vall hade det varit fantastiskt att få vara kvar där, menar Dag.

Dag avslutar med att säga så här om årets säsong:
– Jag tror starkt på vårt lag!! Jag tror vi tar någon av de två första platserna och går upp igen. Det finns inget annat för mig.

Erbjudandet och reservation av tidigare sittplatser gäller t.o.m. 15 februari 2022. Läs mer om Seriekorten 2022 och tänk på att som medlem har du extra bra priser på seriekorten!