Damlagets match flyttas

Motståndarna Valinge/Derome önskade att flytta matchen till i morgon fredag istället för lördagsmatch som det var tänkt.

Detta var lagets planerade årspremiär men efter förra veckans, sent bokade, match mot IS Halmia så blir det match nummer två.

- Vi har tänkt utgå från denna match och bygga vidare på uppbyggnadsspel ifrån olika utgångslägen, säger Fredrik Andersson.


Laget saknar fortfarande några spelare av olika anledningar men det är planerat sedan säsongsstart. En fördel med det är att andra får chansen och ges tillfälle att spela sig in i laget. Spelare från tidigare F17 har tränat ihop med damlaget och börjar komma in i ett högre tempo.


Izabella Patel är en av dem som verkligen tagit chansen och gjort bra ifrån sig i både träning och match. Hon blev dessutom årets första målskytt för damlaget när hon gav laget ledningen mot Halmia.


- I matchen mot Valinge/Derome kommer Wilma Lindén få chansen från start och flera kommer få speltid. Avståndet från F17 till damlaget har krympt och många knackar på dörren redan nu, menar "Fidde".


Matchen spelas fredag 18/ februari kl.19:00 på Halmstad Arena, plan 7.